Sorting
Source
Katalog księgozbioru
(4)
Form of Work
Książki
(4)
Poradniki i przewodniki
(2)
Literatura faktu, eseje, publicystyka
(1)
Status
available
(3)
unavailable
(1)
Branch
Oddział dla Dorosłych
(3)
Oddział dla Dzieci
(1)
Author
Dante Marion
(1)
Durnowska Małgorzata
(1)
Grabek Wojciech
(1)
Humbach Markus
(1)
Jeromin Karin
(1)
Stelmaszyk Natasza
(1)
Year
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(2)
Time Period of Creation
2001-
(3)
Country
Poland
(4)
Language
Polish
(4)
Demographic Group
Literatura angielska
(1)
Literatura polska
(1)
Subject
Byłe zakonnice
(1)
Chorzy na nowotwór piersi
(1)
Dante, Marion
(1)
Dietetyka
(1)
Kasza
(1)
Kaszotto
(1)
Kuchnia polska
(1)
Kuchnia włoska
(1)
Mózg
(1)
Potrawy jednogarnkowe
(1)
Risotto
(1)
Ryż
(1)
Zakonnice
(1)
Zakony żeńskie
(1)
Subject: time
1901-2000
(1)
Subject: place
Anglia (Wielka Brytania)
(1)
Genre/Form
Książka kucharska
(2)
Pamiętniki i wspomnienia
(1)
Poradnik
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Domain
Kulinaria
(2)
Religia i duchowość
(1)
Socjologia i społeczeństwo
(1)
4 results Filter
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Oddział dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. LF (1 egz.)
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Oddział dla Dzieci
There are copies available to loan: sygn. I (1 egz.)
Book
In basket
Sprawny umysł. - Poznań : Olimp Media, copyright 2019. - 109, [3] strony ; ilustracje kolorowe ; 20 cm.
(Smak Zdrowia)
Demographic Group
Subject
Domain
Mózg to najważniejszy organ naszego ciała. Odpowiednie ćwiczenia umysłowe i zdrowa dieta pozwalają zachować dobrą pamięć. W naszej książce znajdziesz zestaw przepisów na proste dania zasobne w składniki, które odżywiają mózg, poprawiają koncentrację i nastrój.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Oddział dla Dorosłych
All copies are currently on loan: sygn. 64 (1 egz.)
Book
In basket
Risotto jest najpopularniejszym sposobem przyrządzania ryżu we Włoszech, a kaszotto pod zabawnie brzmiącą nazwą kryje dania z kaszą nawiązujące do włoskich. Podobieństwo polega na metodzie przyrządzania. Wystarczy opanować przepis podstawowy, a potem możemy do woli eksperymentować z dodatkami, ogranicza nas jedynie wyobraźnia. Jeśli szukacie inspiracji, koniecznie wypróbujcie przepis na risotto z kurczakiem, szpinakiem i suszonymi pomidorami albo kaszotto z zielonym groszkiem i porem.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Oddział dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again