34031
Książka
W koszyku
SPIS TREŚCI: 1. Zarys historii gastronomii, 2. Elementarne zagadnienia gastronomii, 3. Podstawowe wyposażenie gastronomiczne, 4. Produkt gastronomiczny, 5. Atrakcyjność produktu gastronomicznego w turystyce, 6. Ważne osobistości świata gastronomii, 7. Organizacje i stowarzyszenia związane z gastronomią i gastronomiczne, 8. Promocja i informacja w gastronomii, 9. Trendy w rozwoju gastronomii.
Status dostępności:
Oddział dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej