34031
Book
In basket
SPIS TREŚCI: 1. Zarys historii gastronomii, 2. Elementarne zagadnienia gastronomii, 3. Podstawowe wyposażenie gastronomiczne, 4. Produkt gastronomiczny, 5. Atrakcyjność produktu gastronomicznego w turystyce, 6. Ważne osobistości świata gastronomii, 7. Organizacje i stowarzyszenia związane z gastronomią i gastronomiczne, 8. Promocja i informacja w gastronomii, 9. Trendy w rozwoju gastronomii.
Availability:
Oddział dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliogr. przy rozdz.
Target audience note
Dla studentów kierunków turystycznych, hotelarskich, technicznych i rolniczych oraz uczniów szkół policealnych o profilu gastronomicznym, turystycznym i hotelarskim.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again